成分計算機

3755515.webp調理時間: 30 分 追加時間: 10 分 合計時間: 40 分 人数分: 8 収量: 8 人分、各 1 カップ 栄養プロファイル: 低カロリー、高繊維、ベジタリアン、健康的な老化栄養成分表へジャンプ

材料

  • 3 大さじ エキストラバージンオリーブオイル(分割)

  • 1 中くらいの玉ねぎ、半分に切ってスライスする

  • 3 クローブ

  • 挽きたてのコショウ, だけで十分な

方向

  1. Heat 1 teaspoon oil over medium heat in a Dutch oven or soup pot. Add onion and cook, stirring often, until softened and lightly browned, 2 to 3 minutes. Add cabbage and minced garlic; cook, stirring often, until the cabbage has wilted, 2 to 3 minutes. Add broth, mashed beans and whole beans;沸騰させます。 Reduce heat to medium-low, partially cover and simmer until the cabbage is tender, 10 to 12 minutes.コショウで味付けします。

  2. Shortly before the soup is ready, toast bread lightly and rub with the cut side of the garlic clove (lightly or heavily depending on taste). Divide toast among 8 soup plates. Ladle soup over the toast and sprinkle with cheese. Drizzle about 1 teaspoon oil over each serving.すぐにお召し上がりください。

チップ

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